Manfakwak   Stichting Manfakwak
 


 

 

Doneren aan Stichting Manfakwak

Met uw bijdrage kunnen wij studenten laten studeren en de polikliniek in Sopen ondersteunen met het benodigde materiaal. Steun nu Stichting Manfakwak structureel of via een éénmalige bijdrage. Geef u op als donateur of stort een bedrag op onze rekening. Wij danken u hartelijk namens al die jongelui die wij daarmee een betere toekomst kunnen geven en de patienten die via de polikliniek gezondheidszorg kunnen verlenen!!!

Vul onderstaand formulier in en word donateur.
Vergeet vooral niet de vraag (hierboven in de tekst het antwoord) te beantwoorden anders wordt het bericht niet verstuurd.

Hierbij verklaar ik, dat ik aan Stichting Manfakwak (automatische overschrijving) zal overmaken:
Bedrag:
Hierbij verklaar ik, dat ik aan Stichting Manfakwak zal overmaken::
Bedrag:
:

* verplichte velden

 

Op andere manieren financieel steunen

Structureel

Wilt u geen donateur worden, maar ons wel structureel steunen, dan kunt u een doorlopende machtiging via uw eigen bank instellen.

Eenmalig

Wilt u ons eenmalig steunen maar niet via een online aanmelding, dan kunt u uw gift overmaken op INGBank IBAN: NL68 INGB 0002 3827 65 of op onze rekening IBAN: NL81 RABO 0361 2789 77 bij de Rabobank Meppel-Steenwijkerland ten name van de Stichting Manfakwak in Steggerda.

Bent u benieuwd waaraan en hoe wij uw geld besteden? Lees ons jaarverslag

U kunt er zeker van zijn dat uw geld goed wordt besteed. De studieresultaten worden per kwartaal gecontroleerd voordat de volgende subsidie wordt verstrekt.

De bestuursleden zijn zowel per post als per email bereikbaar voor nadere inlichtingen.